Nog op zoek naar een mooi cadeau voor de feestdagen?

Ben je nog op zoek naar een feestelijk december cadeau?

Verwen jezelf of iemand anders met de Dermalogica Skin Perfecting Set!

Dermalogica Skin Perfect Primer SPF30 biedt een drie-in-één oplossing voor een gezonde, stralende huid en een egale huidskleur.

  1. Stralende, egale huidskleur: fluweelzachte siliconen egaliseren de huidtextuur voor een instant zacht huidoppervlak. Parelpoeder en natuurlijke mineralen zorgen voor een neutrale tint, geschikt voor elke huidskleur voor een stralend resultaat.
  2. Onzichtbare UV-bescherming: titaniumdioxide en zinkoxide (fysische zonbescherming) zorgen voor een breedspectrum UVA- en AVB bescherming zonder het witte en droge effect op de huid.
  3. Als onderdeel van het AGE Smart systeem bevat de SkinPerfect Primer krachtige peptides die de aanmaak van collageen stimuleren en ingrediënten die de strijd aangaan met de biochemische triggers die leiden tot huidveroudering.

Dermalogica Overnight Repair Serum maximaliseert het nachtelijke herstel van de huid, vermindert fijne lijntjes en verheldert je huid.

  • Krachtig, met peptides verrijkt, serum op basis van Argan- en Rozenolie, die het cellulair huidherstel stimuleren tijdens de nacht.
  • Vermindert fijne lijntjes en zorgt voor prachtige iluminisatie van de huid bij het opstaan.
  • Vrij van synthetische geur- en kleurstoffen.

Dermalogica Skin Perfecting Set

Deze prachtige cadeauset is slechts tijdelijk verkrijgbaar en bijzonder feestelijk geprijsd:

de waarde van de afzonderlijke producten is €143,50, maar de box is te koop voor slechts €97,95.

Uiteraard verkrijgbaar bij Salon Novare!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.