Salon Novare tijdelijk gesloten ivm coronavirus

Dag allemaal,

Ivm de situatie rondom het covid-19 virus heb ik besloten om de salon tijdelijk te sluiten. In ieder geval tot 28 april a.s. Dan kijken we weer verder.

Ik vond het enerzijds een hele moeilijke beslissing, ik laat niet graag iemand in de steek. Maar van de andere kant weet ik zeker dat deze actie de juiste is, voor jullie, mijzelf en de rest van Nederland. Daardoor voelt het goed. Alleen op deze manier kunnen wij het virus een halt toe roepen.

Mocht je producten nodig hebben uit de salon, dan is dit uiteraard af te halen. Mocht je vragen hebben, bel gerust.

Dit is voor iedereen een hele nare situatie, maar met dit soort acties en besluiten komen we er wel.

Ik hoop tot snel ladies,

Lieve groetjes, Kitty.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *