Bij Novare is het uiteraard ook mogelijk om een losse behandeling te ondergaan. Denk hierbij aan epileren van wenkbrauwen, harsen van bovenlip en/of kin en het harsen van benen en oksels. Het verven van wimpers en/of wenkbrauwen.

Epileren/harsen wenkbrauwen €10

Harsen:

Kin of  bovenlip | €10

Gezicht (Bovenlip en kin / kaaklijn)| €25

Benen helemaal | €45

Onderbenen  | €27

Bovenbenen | €27

Bikinilijn | €20

Oksels | €20

Verven:

Wenkbrauwen | €10

Wimpers | €10

Wenkbrauwen en wimpers | €17

Boek deze behandeling

Aromatherapie behandeling | €56 

De etherische oliën hebben een heilzame werking op lichaam en geest. Hierdoor ervaar je een diepe ontspanning, terwijl jouw huid een optimale verzorging geniet.

Boek deze behandeling

Microdermabrasie

Heb je last van kleine rimpeltjes, ongewenste pigmentvlekken, vergrote poriën, beschadigingen of onzuiverheden? Dan is microdermabrasie iets voor jou.

Wat is Microdermabrasie?

Kleine rimpeltjes, vergrote poriën, ongewenste pigmentvlekken, beschadigingen of onzuiverheden… je hoeft je er niet langer druk over te maken. Jouw huid is weer als nieuw, na een microdermabrasie behandeling. Het is een dieptepeeling en verwijdering van een dun laagje van de opperhuid door zeer fijne kristallen. Overtollige dode huidcellen en oneffenheden verdwijnen. Het resultaat is een vernieuwde, verjongde huid.

Microdermabrasie verbetert de conditie van jouw huid structureel. Het is de meest natuurlijke én minst ingrijpende methode voor:

  • totale huidverbetering
  • fijne lijntjes
  • pigmentatieproblemen
  • littekens (bijvoorbeeld door acne)
  • huidveroudering
  • grove poriën
  • onzuivere rokershuid          
Boek deze behandeling

Definitief Ontharen

De perfecte oplossing voor ongewenste haargroei.Scheren, harsen en epileren zijn goede manieren om te ontharen. Het resultaat is echter tijdelijk. Wil je voorgoed van ongewenste haargroei af? Dan is het Ellipse Light Systeem de oplossing! Ontharen met flitslichten: pijnloos, veilig en snel. 

Maak bij Novare kennis met deze beste vorm van definitief ontharen.

Bel ons gerust voor een gratis consult.

Het Ellipse Light Systeem onthaart door middel van flitslichten. Een flitslamp geeft zichtbaar licht via een glazen prisma door aan het behaarde lichaamsgedeelte. Haren bevatten pigment (melanine) die het licht absorberen en omzetten in warmte. De warmte wordt afgegeven aan het haarzakje. Dit wordt hierdoor vernietigd en kan geen nieuwe haar meer produceren. Om zeker te zijn van een goede geleiding van het licht naar de haar, wordt een dun laagje gel op het te behandelen gebied aangebracht.

Gratis kennismakingsconsult 

We leggen je de gebruikte techniek van het definitief ontharen uit en nemen een formulier met je door om te zien of er geen medische contra-indicaties zijn. We bekijken het gebied dat je wilt laten ontharen en informeren je over de definitieve prijs. Ook maken we een inschatting van het aantal benodigde behandelingen. Vervolgens is het mogelijk om een proefstukje te behandelen op een onopvallende plaats (meestal de oksel). Als je hiervan gebruik wilt maken, dien je dit aan te geven bij het maken van de afspraak. Wij kunnen je dan informeren over hoe je de huid thuis voor kunt bereiden.Thuis beslis je rustig of je wilt beginnen met het ontharingsproces.

Prijs wordt vrijblijvend besproken tijdens het consult.

Boek deze behandeling

Mesotherapie| €79 – Bij kuur van 6 x | €399

Mesotherapie is een techniek waarbij werkstoffen rechtstreeks in de huid doordringen tot in de diepere huidlagen en daardoor het celmetabolisme stimuleren. Hierdoor ontstaat een zich vernieuwende celstructuur, met als resultaat een vermindering van de rimpels in de diepere huidlaag.

Tevens treedt er een vermindering op van pigmentvlekken, littekenweefsel, acné en couperose. De huid vitaliseert en krijgt een mooie uitstraling. De huid wordt wordt compacter en egaler. Kortom, geen naald is nodig om de huid mooi te maken en mooi te houden!

De producten die voor en na de Mesotherapie gebruikt worden, bevatten verzorgende en herstellende ingrediënten voor de huid.

Afhankelijk van de kwaliteit van de huid kan gekozen worden voor een behandeling per week, per 2 weken of per 4 weken.

Voor de beste resultaten kies je een kuur van 6 behandelingen.

Boek deze behandeling

ASA Peel | €99 – Bij kuur van 3 x | €250

Deze behandeling bevat een speciaal masker met fruitzuren. Dit heet ASA Peel.

Als je wat ouder wordt, dan laat je huid dat duidelijk merken. De structuur van je huid wordt wat minder fijn, rimpels worden dieper en de huid verdikt waardoor de verzorging van de onderste huidlagen wat moeilijker wordt. De huid wordt moe, oneffen, vlekkerig en ze verliest haar gezonde glans.

De ASA Peel gezichtsbehandeling van Klapp gaat deze symptomen op gerichte wijze tegen. Door een natuurlijk peelingproces met fruitzuren, wordt de huid systematisch afgeschilferd. Ze wordt minder dik en krijgt fijnere poriën. De huid wordt aangezet om weer nieuwe cellen aan te maken en de huid krijgt haar normale dikte terug.

We informeren je graag over de mogelijkheden.

Boek deze behandeling

Permanente Make-Up

Ook voor permanente make-up kun je terecht bij Novare. Permanente make-up is het aanbrengen van pigmenten in het huidoppervlak. De meeste permanenten make-up blijft 3 tot 5 jaar zitten.

Voor deze specialistische behandeling, heeft Novare een gecertificeerde permanent make-up specialiste in huis.

Behandelingen bij Brigitte zijn op afspraak.

Vraag vrijblijvend naar mogelijkheden.

Prijzen zijn afhankelijk van de behandeling.

Boek deze behandeling

Botox & fillers door cosmetisch arts

Filler en botox behandeling zijn eveneens mogelijk bij Novare. Een keer per maand bezoekt cosmetisch arts Dr. P. Driessen de salon en is het mogelijk een botox of filler behandeling te ondergaan.

Vraag vrijblijvend naar de data en mogelijkheden.

Prijzen zijn afhankelijk van de behandeling.

Boek deze behandeling