NIEUW! Phyto-Nature firming serum van Dermalogica

Bestrijd versnelde voortijdige huidveroudering door externe factoren
Wereldwijd veroudert de huid van vele volwassenen op een onnatuurlijk snel tempo. De oorzaak ligt niet enkel in onze genen, maar ook in externe factoren zoals klimaat, luchtvervuiling, dieet, stress en levensstijl keuzes, oftewel ons exposoom. Verschillende Epigenetica studies tonen aan dat ons exposoom verantwoordelijk is voor tot wel 50% van de zichtbare tekenen van voortijdige huidveroudering.

Zet de natuurlijke kracht van de huid in
Met dit revolutionaire serum introduceert Dermalogica een nieuwe manier om te kijken naar huidveroudering. Voor de eerste keer in ons bestaan maakt Dermalogica gebruik van biomimicry technologie; een wetenschappelijke benadering waarbij de genialiteit van de natuur door middel van technologie wordt nagestreefd voor het oplossen van complexe menselijke uitdagingen.

Hiermee reactiveert en beschermt deze twee fasen formule de natuurlijke processen van de jonger-uitziende huid voor het verminderen van de voortijdige tekenen van huidveroudering en biedt het serum een direct liftend, verstevigend en revitaliserend effect.

Phyto-nature firming serum, 40 ML prijs € 154,90

Vanaf 26 september 2019 verkrijgbaar bij Salon Novare!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.