NIEUW! Vanaf 7 maart 2019 – Prisma Protect SPF30

Vanaf 7 maart 2019 is de Prisma Protect SPF30 van Dermalogica bij Salon Novare verkrijgbaar.

Smart homes, smart phones, smart cars. In de technisch ontwikkelde wereld waarin we leven, verwachten we steeds meer van onze spullen en van onszelf. We hebben allemaal een druk leven met sociale verplichtingen, gezin en ambitieuze carrières.

Mede dankzij onze hectische levensstijl en veranderende omgevingsfactoren lukt het vaak niet om je huid voldoende te beschermen tegen alle uitdagingen die het moderne leven biedt – uitdagingen die niet alleen UV-straling en luchtvervuiling, maar ook dehydratie en vrije radicalen schade omvatten.

Daarom introduceert Dermalogica Prisma Protect SPF30. Deze is zo geformuleerd, dat deze maar liefst 85% luchtvervuiling blokkeert en zorgt voor een stralende, goed gehydrateerde en beschermde huid dankzij een innovatieve door licht geactiveerde technologie. Hiermee wordt Prisma Protect SPF30 het ideale multitasking product voor jouw huid!

Prisma Protect SPF30 is en multitasking moisturizer die de dagelijkse bescherming van de huid ondersteunt door middel van een breedspectrum SPF30, het leveren van langdurige hydratatie en het blokkeren van luchtvervuiling.

Hoofdingrediënten:

  • Intelligente Drone Technologie levert capsules gevuld met een fotosensitief ingrediënt (chromofoor) waardoor de huid meer gaat stralen.
  • Geavanceerde vochtmagneten zorgen voor een intense hydratatie gedurende de gehele dag.
  • Matcha thee neutraliseert vrije radicalen en beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van pollutie.
  • Avobenzone, Homosalate, Octisalate en Octocrylene bieden een breedspectrum UVA en UVB bescherming in spf30
  • Een bioferment van Salie verheldert, verzacht en egaliseert de huid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.